În urmă cu ceva timp, Alex Velea spunea că nu va uita niciodată prima zi de școală: „Îmi amintesc cu drag prima zi de şcoală şi nu cred că o voi uita vreodată. Ţin minte că deja trecusem prin experienţa «grupei mari pregătitoate» şi de-abia aşteptam să aplic ce învăţasem.

Părinţii au ştiu să mă motiveze mereu, să-mi explice fel de fel de situaţii şi de-aia nu am avut probleme în a mă acomoda foarte repede cu colegii şi cu doamna învăţătoare. Doamna Briciu este cea care mi-a fost mentor în primele două clase. Apoi a urmat doamna Gulian Aurelia, pe care o plăceam «în secret». Le salut şi le mulţumesc că mi-au îndrumat primii paşi înspre educaţie“, preciza vedeta, conform Adevărul.

Delia, care a fost rebelă de mică, după cum s-a și „dat de gol”, a povestit la „iUmor” că mereu i-a plăcut să fie nonconformistă: „Eram rebelă şi în copilărie, nu este o foarte mare diferenţă. Cred că eram mai băieţoasă, făceam tot felul de tâmpenii, aveam multă energie, eram activă, dar nu cred că am creat probleme prea mari”, a mărturisit Delia.

Citește continuarea pe 9news.ro.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: