Matthew Perry, celebrul actor care a devenit cunoscut pentru rolul său din serialul "Friends", a încetat din viață la vârsta de 54 de ani, într-un mod tragic. Potrivit informațiilor furnizate de CNN, Perry a decedat în urma unui accident, după ce s-a înecat accidental în locuința sa din Los Angeles.

Despre tragicul eveniment, Los Angeles Times a relatat că surse din poliție au confirmat acest incident, subliniind că nu există suspiciuni privind vreun act criminal. Vestea morții sale a adus un val de tristețe în întreaga lume, iar reacțiile nu au întârziat să apară.

Warner Bros. Television Group, casa de producție care a realizat serialul "Friends", a transmis un mesaj emoționant în care a adus un omagiu lui Matthew Perry. Ei au subliniat impactul său în lumea televiziunii și talentul său pentru comedie, care a fost resimțit în întreaga lume.

”Suntem devastaţi de moartea dragului nostru prieten Matthew Perry. Matthew era un actor incredibil de talentat şi o parte de neşters din familia Warner Bros. Television Group”, a transmis Warner Bros. Television Group pentru CNN. ”Impactul talentului său pentru comedie a fost simţit în întreaga lume şi moştenirea sa va trăi în inimile multora. Este o zi dureroasă şi trimitem dragostea noastră familiei sale, celor dragi şi tuturor fanilor săi devotaţi”, a arătat sursa citată.

Potrivit BBC, care a citat surse din LA Times și TMZ, actorul a fost găsit mort într-o cadă cu hidromasaj din propria locuință. Reprezentanții lui Perry nu au răspuns solicitărilor pentru a comenta aceste informații.

Matthew Perry s-a născut în Williamstown, Massachusetts, și a avut o copilărie marcată de schimbări, după ce părinții săi s-au despărțit. A devenit interesat de actorie în adolescență, iar primul său rol în industrie a fost în drama "240-Robert" în 1979. Ulterior, a obținut mai multe roluri mici în diferite seriale, printre care "Charles in Charge," "Silver Spoons" și "The Tracey Ullman Show."

Momentul care l-a propulsat la faima internațională a fost interpretarea lui Chandler Bing în celebrul serial "Friends," începând cu 1994. Rolul său l-a adus pe Perry în atenția publicului și a adus serialului un succes uriaș. A primit multiple nominalizări la premiile Primetime Emmy pentru acest rol și a devenit una dintre celebritățile cele mai iubite ale micului ecran.

Cu toate că "Friends" a fost punctul culminant al carierei sale, Perry a continuat să apară în diferite proiecte, cum ar fi "Studio 60 on the Sunset Strip," "Mr. Sunshine" și "The Odd Couple." În noiembrie 2022, actorul a publicat memoriile sale sub titlul "Friends, Lovers and the Big Terrible Thing: A Memoir," dezvăluind bătălia sa cu dependența de opioide și problemele de sănătate care au rezultat din aceasta.

”Luam 55 de pastile de Vicodin pe zi, aveam 58 de kilograme, jucam în «Friends», urmărit de 30 de milioane de oameni – şi de asta nu mă pot uita la serial, pentru că eram îngrozitor de slab”, a afirmat Perry într-un interviu la CBC, anul trecut. ”Nu mă uitam la serial şi nu m-am uitat la serial pentru că puteam spune: băutură, opioide, băutură, cocaină”, a spus el. ”Puteam să spun, de la un sezon la altul, după felul în care arătam. De asta nu vreau să mă uit, pentru că asta văd”, a scris actorul în cartea sa autobiografică, potrivit BBC.

Matthew Perry va rămâne în inimile fanilor săi și în memoria industriei cinematografice. Pierderea sa prematură a adus tristețe în lumea divertismentului, iar omagiile și mesajele de condoleanțe au început să curgă din partea colegilor, prietenilor. dar și fanilor săi.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: