Șerban Huidu, celebrul prezentator de televiziune, a fost implicat într-un accident rutier în București, la intersecția Căii Giulești cu strada Boișoara. Realizatorul TV a recunoscut public că este vinovat de producerea incidentului și a ales să se prezinte la Biroul de Accidente Ușoare pentru a-și asuma responsabilitatea și pentru a colabora cu autoritățile. Într-un interviu acordat postului de televiziune Kanal D, Șerban Huidu a confirmat că a fost vinovat pentru tamponarea în care a fost implicat.

"S-a întâmplat un accident, sunt vinovat. S-a lovit o mașină de o altă mașină, daunele sunt minime", a declarat prezentatorul.

Contrar informațiilor inițiale din sursele Poliției, care indicau o amendă de 580 de lei și 3 puncte de penalizare, Huidu a menționat că suma amenzii este de 200 de lei.

„Am vrut să vin la Biroul de Accidente Ușoare să nu creadă cineva că am ceva de ascuns. Sunt vinovat, am trei puncte de penalizare și 200 de lei amendă”, a precizat prezentatorul.

Aceasta nu este prima dată când Șerban Huidu dă dovadă de iresponsabilitate la volan. În 2011, el a fost implicat într-un tragic accident în județul Brașov, soldat cu decesul a trei persoane. Cu toate acestea, Huidu a scăpat, în mod incredibil, de închisoare.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: