Cuplul format din Viviana Sposub și George Burcea a stârnit recent reacții surprinzătoare din partea fanilor, după ce s-au împăcat la câteva luni distanță de la anunțul despărțirii lor. Viviana, fostă concurentă la "Bravo, ai stil!", și George, actorul român, au decis să ofere relației lor o nouă șansă, iar fanii au primit cu bucurie această veste.

În vară, Viviana Sposub a i-a șocat pe urmăritorii săi atunci când a anunțat despărțirea de George Burcea, după o relație de trei ani. La acea vreme, se specula că ea a fost cea care a dorit să pună capăt relației imediat după ce s-au întors din Statele Unite ale Americii. Aceasta a fost o perioadă dificilă pentru George Burcea, care a ales să se întoarcă în SUA pentru a-și continua proiectele profesionale, chiar dacă acest lucru a însemnat să se despartă de cele două fiice ale sale din căsnicia anterioară cu Andreea Bălan.

Recent, Viviana Sposub a făcut o declarație surprinzătoare pe contul său de Instagram, postând un video în care apare alături de George Burcea pe străzile din California.

"Cam periculos pe străzile din California…", a scris ea în descrierea postării.

Comentariile entuziaste de la fani nu au întârziat să apară, iar aceștia și-au arătat entuziasmul cu privire la împăcarea celor doi.

"Mă bucur foarte mult pentru voi, chiar sunteți o pereche foarte frumoasă"; "Lasă că îl ai pe George cu tine și te apără. Sigur nu ați căzut la final?"; "Până la urmă v-ați împăcat. Te-ai dus după el în America, succes! De data asta vei reuși în planurile tale!", au fost doar câteva dintre reacțiile admiratorilor lor.

În urmă cu câteva luni, surse apropiate cuplului dezvăluiau că George Burcea și-ar fi dorit să se împace cu Viviana Sposub și că aceasta a început să fie deranjată de anumite aspecte ale relației. Se pare că, în cele din urmă, cei doi au reușit să depășească neînțelegerile și să își ofere reciproc o a doua șansă în ceea ce privește iubirea lor.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: