Bucurie mare în familia actorului Mircea Bravo! Simpaticul actor și soția sa, Georgiana, au devenit părinți și au împărtășit vestea emoționantă cu fanii lor din mediul online. Mircea Bravo a postat primele imagini cu bebelușul lor și a descris momentul ca fiind unul de neuitat.

„De ieri, eu și Georgiana suntem părinții acestei fetițe pe care o cheamă Mira. Seamănă mult cu mine, e foarte cuminte și tolerantă cu cei din jurul ei”, a scris actorul pe Instagram, alături de fotografii care îl înfățișează ținându-și în brațe micuța mult dorită.

Urmăritorii lui Mircea Bravo au fost surprinși plăcut de vestea sosirii pe lume a bebelușului și au postat numeroase mesaje de felicitare și urări de sănătate și fericire. Mulți dintre aceștia au fost uimiți, crezând inițial că imaginile ar putea fi de la o filmare, dat fiind faptul că actorul a fost mereu discret în ceea ce privește viața sa privată.

„Ce frumusețe! Să fie sănătoasă”, „Am crezut că e de la o filmare! Să fie sănătoasă și fericită!”, „Felicitări, să vă aducă numai bucurii și să fie o norocoasă în viață!”, „Bun venit pe lume îngeraș!” - au fost doar câteva dintre mesajele primite de actor pe Instagram.

Mircea și Georgiana s-au cunoscut în timpul pandemiei de Covid-19 și s-au căsătorit în vara anului 2022. Georgiana este profesor universitar la Cluj. Cei doi au fost prezentați unul altuia printr-o cunoștință comună, actrița care interpretează rolul mamei lui Mircea în filmele sale. Povestea lor de dragoste a fost descrisă ca fiind una naturală și plină de simplitate, iar acum au devenit o familie cu apariția micuței Mira.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: