În urmă cu ceva ani, Mihaela Rădulescu și Dani Oțil au format un cuplu care a atras atenția presei și a fanilor deopotrivă. Cu toate că au trăit momente frumoase împreună, relația lor nu a fost lipsită de provocări și tensiuni, iar recent, o dezvăluire a adus în prim-plan gelozia și confuzia care au marcat un episod din trecutul lor comun.

Dani Oțil, prezentatorul matinalului de la Antena 1, a dezvăluit recent că Mihaela Rădulescu a fost cuprinsă de gelozie față de colega sa de platou, Flavia Mihășan. Totul a pornit de la un mesaj, un mesaj care a creat confuzie și interpretări greșite în mintea Mihaelei.

"Mi-a căzut cerul, eu știam despre ce este vorba", a mărturisit Dani Oțil într-un podcast realizat de Speak și Florin Ristei. "Aveam un contract și la marketing acolo eu vorbeam cu o fată Flavia. Noi am avut un moment în emisiune cu celebrele corturi care se deschid în două secunde. Și m-am făcut de cacao, pentru că toată lumea știe că acel cort, care se deschide în două, trei secunde, se închide foarte greu."

Momentul menționat de Dani Oțil a implicat o conversație cu o colegă de echipă, Flavia, care, în mod neașteptat pentru Mihaela Rădulescu, s-a transformat într-o sursă de gelozie. Mesajul care a stârnit confuzia a fost interpretat greșit de Mihaela, care a crezut că Flavia menționată în discuție era, de fapt, Flavia Mihășan, colega lui Dani Oțil.

"Mihaela citește: «Eu ți-am zis că dacă mă lași pe mine să bag mâna la fermoar, se termină totul în mai puțin de două minute, dar așa a durat mai mult»", a relatat Dani Oțil, ilustrând momentul care a generat confuzie.

Cu toate acestea, realitatea s-a dovedit a fi complet diferită. Flavia menționată în mesaj nu era de fapt Flavia Mihășan, ci o altă colegă de echipă, iar discuția se referea la aspecte legate de un contract de publicitate și nu la vreo relație amoroasă.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: