"1K1" este un veritabil stimulent pentru spirit și corp, un apel la acțiune care îți trezește toate simțurile. Pregătește-te să fii parte din această aventură unde ritmurile captivante și versurile îndrăznețe te provoacă să depășești orice limită.

Videoclipul a fost realizat de Roman Burlaca - concept, Nicu Lungu - DOP, BR Films - producție.

,,<<1K1>> este o piesă - priză, o piesă - energizant, o piesă - batonaș proteic, care își propune să pornească oamenii la acțiune!" ne spune Satoshi.

Născut în 1998 în Cahul, Moldova, Satoshi este o voce fresh în peisajul muzicii urbane, cunoscut pentru stilul său inovator, cu rădăcini din muzica tech trap și chopper rap. Alături de atitudinea sa puternică și o voce pe măsură, Satoshi a început să lucreze la primul său album în 2020, iar în 2022 a lansat cu succes primul său album de studio intitulat "RUSH". Printre single-urile lansate și bine primite se numără "Mama mi-a spus" și "Foaie Verde", "Căștile Mele", care a fost prezentat în avanpremieră la Urbanist Sessions. Colaborarea sa cu Carla's Dreams pentru ,,Noaptea pe la 3" a avut un impact imens și i-a adus o bază de fani în România. Au urmat single-uri de succes precum ,"Dansăm", "Unde Verile" și "Ochii". Recent, artistul și-a lansat cel de-al doilea album, "+373", un albumul care marchează originile acestuia atât prin sound, cât și prin povestiri.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: