Artista a fost invitată marți, 5 aprilie, la emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani de la Antena 1 unde a povestit despre momentele dificile prin care trece de doi ani de zile. Adda a fost diagnosticată greșit și a primit un tratament necorespunzător pentru o boală pe care, de fapt, nu o avea. De curând cântăreața a aflat că are boala Lyme, aceeași boală de care a fost suspect și Șerban Ionscu înainte să moară în 2012.

„O lună și ceva de când îmi asortez pijamalele cu șosetele. Am trecut prin toate stările. Mental vorbind. Fizic, emoțional. Iau 26 de pastile pe zi și a început să devină o normalitate și nu o corvoadă. Urmează încă 4 luni de înghițit pastile și apoi 18 luni de injecții. 80 la număr. Mă simt puternică. Mă simt mai bine. În curând o să revin. Cu totul. Cu cea mai bună versiune a mea., a scris Adda pe rețelele de socializare după aflarea diagnosticului corect.

În cadrul emisiunii de marți, cântăreața i-a povestit mai detaliat lui Răzvan Simion problemele ei de sănătate, moment în care prezentatorul a fost impresionat până la lacrimi.

„Dar nu mă face să plâng acum. E dimineață! Nu mă face să plâng. M-am machiat singură frumos și nu…”, a spus Adda încercând să nu se emoționeze.

„Da, lasă că plâng eu', i-a răspuns prezentatorul, scrie Viva.ro

Citește și

ADDA - Victima unor postari fantoma, publicitate falsa, defaimare si incalcarea dreptului de imagine!

Adda, mărturisiri despre diagnosticul greșit și despre lupta pe care urmează să o ducă cu boala Lyme

ADDA vorbeste despre afectiunea medicala pe care o are si care o pune zilnic in pericol

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: