În această nouă ediție Beautiful Minds îl avem invitat pe CANDINO D, dj-ul care a mixat pe mainstage Untold 2023. De la pasiunea pentru muzica electronică, născută la petrecerile de majorat din liceu, până la mixarea propriilor piese la cele mai tari festivaluri din țară, Dorian, pe numele său real, ne arată că ambiția, determinarea și încrederea în propriul vis te pot face să ajungi acolo unde ai visat dintotdeauna.

CANDINO D este DJ de 13 ani, iar de la an la an își depășește performanțele anterioare. Cel mai mare obiectiv îndeplinit până acum a fost mainstage-ul de la Untold de anul trecut, moment ce i-a adus un boost de încredere în faptul că acesta este, fără doar și poate, drumul lui. Artist fiind, el știe cum să creeze energie pozitivă la petreceri și cum să se plieze după gusturile fiecărei persoane care își dorește să se distreze până în zori.

Cu umor dar și sinceritate, CANDINO D ne vorbește despre planurile sale de viitor, despre cele 3 piese pe care le va lansa anul acesta, dar și despre parcursul său de până acum. Un interviu savuros, despre artistul care suntem siguri că va mai avea multe de spus în ceea ce privește muzica electronică.

Vizionare plăcută!

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: