Setari Cookie-uri

Ce nuanțe de roșcat se poartă anul acesta: 3 tonuri de încercat

Vrei o nouă culoare a părului? Vrei să experimentezi sau să încerci alte nuanțe neîncercate până acum. Numai din aceste nuanțe de roșcat pentru 2018 și vei găsi câteva variante absolut spectaculoase și interesante. Pentru că părul roșcat în vara lui 2018 nu este un banal roșu, nu, nu! El are degradeuri, mixuri de vopsele și tonuri profunde, saturate, bogate. De la nuanțele aprinse, până la cele de trecere și ajungând la tonurile tomnatice de vișiniu, astăzi vorbim despre ce nuanțe de roșcat se poartă acum.

Dacă vrei să îți schimbi culoarea părului, poți opta pentru variante mai subtile precum câteva șuvițe sau degradeuri ori balayage natural sau poți alege soluții mai ”drastice”, cum ar fi un cyclamen, de ce nu? Culorile curcubeului câștigă popularitate în ultimul timp, însă, dacă tocmai în 2018 ți-ai găsit curajul să experimentezi cu nuanțe acide sau intense, nu e tocmai prilejul oportun.

Și asta pentru că stilurile și culorile de păr sunt mai relaxate și effortless. Nu spunem că nu există și variante puternice, îndrăznețe, dar sunt totuși cumințele. Dacă totuși cauți o variantă de extra culoare și extra atitudine, descoperă în acest material ce nuanțe de roșcat se poartă acum. Burgundy bogat și plin, robust, potrivit pentru părul brunet, sau poate zmeură soft, pastelată, suavă, perfectă pentru pletele blonde ori șatene. Sunt atâtea nuanțe de roșcat pentru anul acesta cu care să experimentezi!

Citește și:

Și, dacă nu ești în căutarea unui look dramatic sau total schimbat, poți oricând alege să porți părul roșcat în vara lui 2018, cu șuvițe sau tonuri delicate și trecere suave. Unele șuvițe încadrează chipul, altele colorează întreg părul, unele sunt închise la culoare, amintind de trendurile de toamnă, altele amintesc de șerbeturi și spume de căpșune, fiind mai calde, ideale pentru acest sezon cald. Sunt atâtea soluții, pentru fiecare cap! :) Așadar, iată ce vopsea roșcată pentru anul acesta recomandă stiliștii! Aaaah, și încearcă să alegi din top cele mai bune tipuri de vopsea profesională!

Ce nuanțe de roșcat se poartă în 2018: alege-le de aici

Alege de aici vopsea în nuanțe de roșcat care se poartă

Ce nuanțe de roșcat se poartă? Alege blondul-roșcat căpșunică în vara asta!

Singurul detaliu când vine vorba de ce nuanțe de roșcat se poartă este faptul că trebuie să ajungi la salon sau la un stilist de păr. Nu sunt nuanțe țipătoare, nu sunt tehnici complexe, însă mâna unui specialist va reuși să creeze exact degradeurile dorite. Cel puțin când vine vorba de nuanța de roșcat-frăguță sau roz-blond, vei avea nevoie de o mână dibace.

Citește și:

Poți alege astfel de nuanțe de roșcat pentru 2018 dacă ai părul deschis la culoare sau ești dispusă să îl decolorezi. Acest stil îmbină degradeurile de blond, șaten, arămiu, cupru și roziu-căpșună. Cu o astfel de vopsea roșcată pentru 2018 poți alege o dominantă mai roșcată sau una mai blondă, mai eterică.

Extra pont: acest degrade și îmbinarea de culori este perfectă pentru a încorpora firele albe.

Alt extra-extra pont: poți opta pentru păr blond, auriu, deschis la culoare și rădăcini roșcate-roz, suave, a la gumă de mestecat. Poți încerca acest mix și pe părul închis la culoare.

Nuanță de roșcat la modă: vin roșu pe păr negru

De la blonde și bronde (brun-blond) trecem la brunete. Și vorbim despre nuanțe de roșcat pentru anul acesta ce se pretează pe pletele închise la culoare. Că îi spui vin ars, că îi spui Marsala, că îi zici burgundy, vânătă, că îi spui mahon-roșcat sau maro-roșcat, această nuanță bogată, rafinată este în trendurile sezonului.

Citește și:

Este o vopsea roșcată pentru 2018 ce se potrivește exclusiv femeilor cu părul închis la culoare. Și aici, ca și la tonurile deschise de mai sus, poți alege degradeuri mai suave, cu dominantă brună sau ton mai intens cu mai multe accente de vișiniu-roșcat.

Părul roșcat în nuanța cupru metalic

Poți alege să porți părul roșcat în vara lui 2018 și pe părul castaniu sau brunet, dacă optezi pentru șuvițe de scorțișoară, brun-roșcate, cu mențiunea că acest mix arată fenomenal pe părul ondulat sau creț, cu bucle.

Dar dacă ai părul drept, nu te teme! Există variante de vopsea roșcată pentru anul acesta și pentru fibră dreaptă. De exemplu, șuvițele cupru-roșcat arată cel mai bine pe un păr întins. Este vorba de o nuanță de oranj ars, de un roșcat brun cu accente de roșu și cupru-auriu, dar cu degrade asemănător balayage-ului, așa încât părul pare natural. Poți purta părul roșcat în vara lui 2018 cu astfel de tonuri și dacă ești blondă, și dacă ești brunetă ori șatenă. Evident, dacă ești roșcată!

Citește și:

Fie că alegi aceste nuanțe de roșcat pentru 2018, fie că optezi pentru alte tonuri, trebuie să ții minte cuvântul de ordine când vine vorba de hair style și frumusețe: natural, firesc, effortless. Fie, au fost trei cuvinte-cheie, dar ai înțeles mesajul. Poți alege o vopsea în nuanță roșcată pentru 2018 sau una blondă-aurie (un alt ton la modă), sau poate șuvițe de vin Marsala, însă este esențial ca părul tău să pară astfel în starea sa naturală. Indiferent ce nuanțe de roșcat se poartă și alegi să experimentezi, optează pentru coafuri naturale, simple, cu aspect răvășit.

Extra pont, pe final de material: poți completa părul roșcat în vara lui 2018 cu degradeuri deschise la culoare în jurul feței, să încadrezi chipul și mai bine. Astfel, mai bifezi un trend major al sezonului!

Citește și:

Sursa foto front page – Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.