Setari Cookie-uri

Ce rujuri să porți de Revelion și la ce ținută se potrivesc ele?

Dacă ai ales ținuta de Revelion, cu siguranță este momentul să alegi și machiajul potrivit pentru seara dintre ani. Și dacă vrei să accentuezi buzele în machiajul tău, te invit să citești ce rujuri să porți de Revelion.

Vom vorbi despre ce textură de ruj să alegi și despre de culoare sau nuanță. Și totul raportat la ținuta aleasă de tine pentru noaptea de Anul Nou. Ce rujuri să porți de Revelion dacă alegi o rochie prețioasă, opulentă, decorată cu aplicații strălucitoare sau cu croială spectaculoasă? Cum alegi rujul de Revelion dacă optezi pentru un outfit minimalist, cu rochie simplă dar de efect, ori costum de inspirație androgină, stil tuxedo?

Care sunt avantajele de a alege un ruj cu textură mată? Și când poți alege un gloss sau un luciu de buze cremos? Ce tonuri sunt indicate în funcție de gama cromatică a întregii ținute? Ce rujuri să porți de Revelion, dacă sărbătorești alături de prieteni la munte?

Și cum să îți accentuezi buzele dacă petreci Revelionul într-un club sau restaurant? Am adunat rujuri de Revelion în funcție de ținuta ta. Documentează-te!

Citește și:

machiajul potrivit fiecărei tipologii faciale

Citește și cum te machiezi cu contur pentru tipologia ta facială

Ce rujuri să porți de Revelion? Texturi mate, cremoase sau gloss-uri strălucitoare, prețioase, în ce condiții?

În general rujurile cu textură lucioasă, cremoasă sau strălucitoare, au un dar, în plus față de rujurile mate. Mai exact, rujurile lucioase, gloss-urile, rujurile sidefate, luciurile de buze sau rujurile cremoase conferă extra volum! Totuși, poți obține volum dacă aplici ceva iluminator pe arcul lui Cupidon și puțin luciu pe centrul buzei de jos!

rujuri mate și cremoase

Alege rujuri mate și cremoase de aici

Întorcându-ne la ce rujuri să porți de Revelion raportat la ce ai ales sau te-ai gândit să porți, te sfătuiesc să alegi look-ul bine, să nu fie nici prea încărcat, nici prea șters, fad. Cum alegi rujul de Revelion, dacă porți rochii strălucitoare? Mergi pe rujuri mate, bogate, profunde, saturate, sau pe culori tari, cu condiția să păstrezi ochii cu un machiaj nu prea opulent!

Citește și:

O altă variantă este să alegi luciu de buze transparent sau cât mai neutru ca nuanță, dacă vrei să accentuezi și ochii mai mult. Descoperă mai jos și alte sugestii de rujuri de Revelion în funcție de ținuta ta, dacă opțiunea ta este mai degrabă simplă și de efect!

Tonuri & nuanțe de ruj: vezi cum alegi rujuri de Revelion în funcție de ținuta ta!

Dacă ținuta, dimpotrivă, este mai degrabă minimalistă (rochie minimal, costum, androgin, bluză și fustă ce nu creează un ansamblu dominant), ai mai multă libertate la machiaj, deci și la ce rujuri să porți de Revelion. Dacă vrei să păstrezi linia minimal, ”prelungește” asta și la make-up! În acest caz, mergi pe texturi mate, orice culoare și puțin tuș, eventual un cat-eye, la ochi.

Dacă ținuta e minimal dar vrei să accentuezi fața, poți oricând alege un ruj prețios sau un gloss cremos și machiaj natural. Extra pont: dacă alegi luciu de buze transparent, alege farduri colorate, mate la ochi!

Citește și:

Acest trend este cu adevărat must-have în acest sezon și look-ul obținut poate fi spectaculos prin simplitate și eminamente tineresc, fresh, proaspăt, altfel decât ”mulțimea”. Până la urmă, în decizia ta de a alege rujuri de Revelion în funcție de ținuta ta, intră și acest detaliu, nu? Dorința de a fi cea mai atrăgătoare sau de a cuceri priviri!

gloss-uri și luciu strălucitor

Vezi gloss-uri și luciu strălucitor aici

Ar mai conta un aspect legat de cum alegi rujul de Revelion. Cum completezi întregul ansamblu cu coafura, pantofii, accesoriile, bijuteriile și clutch-ul și ce rujuri să porți de Revelion în funcție de aceste detalii?

De exemplu, dacă alegi o coafură spectaculoasă și vrei să accentuezi ochii, alege rujuri mate sau luciu transparent. Dacă vrei să accentuezi buzele și hair-style-ul este evidențiat, păstrează ochii cât mai natural! De asemenea, dacă ai ales bijuterii masive în zona chipului (cercei opulenți, coliere mari, prețioase), este loc de o singură parte a feței accentuată – fie ochii, fie buzele!

Citește și:

Sper că mini-ghidul meu legat de modelele de rujuri de Revelion în funcție de ținuta ta să te fi ajutat. Și, ca un ultim sfat, legat de ce rujuri să porți de Revelion, ține minte că rezultatul trebuie să fie spectaculos dar și echilibrat. Poți ieși în evidență prin rafinament și prețiozitate, nu prin epatare.

Tu cum alegi rujul de Revelion?

Sursa foto front page – Pexels

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.