Setari Cookie-uri

3 machiaje expresive pentru femeia momentului: sugestii de la Ramona Ursan, make-up artist

Pentru că ador să cer părerile experților, astăzi vom vorbi cu specialistul în make-up Ramona Ursan, make-up artist la Teatrul Nottara. Ei i-am cerut părerea legată de un top cu machiaje expresive care se poartă acum!

Pe Ramona Ursan o știu din facultate. Era de atunci pasionată de machiaj. Într-o facultate de modă ceva mai conservatoare (pe atunci), eu eram pasionată de styling și scris, Ramona era pasionată de machiaj, de ceea ce completează moda și ținutele vestimentare.

Ne-am întâlnit, apoi, când erau eram stilistă de modă la o revistă pentru femei iar ea make-up artist. Rămăsese la fel de pasionată de machiaj. De curând am aflat că realizează machiaje la Teatrul Nottara! Așa că: ce părere mai avizată ca ei, dacă vorbim despre machiaje expresive pentru iarna aceasta?

Pentru că acest sezon este unul eclectic și plin, și complex și adesea contrastant, deși am prezentat trenduri în machiaj, deși am vorbit despre ce machiaje se poartă în iarna asta, cu sugestii de pe catwalk, simțeam nevoia unei sinteze. Simțeam nevoia unui ”top”. Și, desigur, simțeam nevoia să vorbim despre machiaje expresive care se poartă acum, care pot fi realizate la fel de bine acasă și care pot fi prezente în fiecare zi din viețile noastre. Așadar, ce mi-a spus Ramona Ursan, make-up artist? Să vedem!

Citește și:

machiaje șic

Vezi mai multe sugestii de machiaje șic aici

Cine este femeia momentului, conform trendurilor în make-up de toamnă-iarnă 2018-2019?

Femeia actuală este asumată, curajoasă, feminină dar îndrăzneață! Cu armură dar cu voaluri transparente! Cu glitter dar cu bocanci Înțelegi tu ideea! Ei bine, aceste juxtapuneri contrastante s-au văzut la fel de bine și în ceea ce privește machiajele expresive pentru iarna aceasta.

Așadar, să vedem ce machiaje se poartă în iarna asta, la capitolul expresivitate! Pe lista cu machiaje expresive care se poartă acum am notat:

  • Conturul cu eyeliner negru, adesea cat-eye, uneori fumuriu, oricum mereu bine definit. Este prezent la Dolce & Gabbana, Negris Le Broom și Sonia Rykiel.
  • Dacă nu e negru, e albastru intens, electric. Cu farduri pudrate sau cu creion ori cu eyeliner, singur, în contrast cu complementare sau cu pietre aplicate, albastrul intens te ”așteaptă” să îl descoperi al Area, Elie Saab sau Prada.
  • Pleoapele colorate în farduri pudrate neon și în rest machiaj super-natural, inexistent este pe lista mea de machiaje expresive care se poartă acum! Vezi Jour Ne, Salvatore Ferragamo, Noon by Noor.
  • Cat-eye exagerat, până la tâmple, cu creion sau cu fard, cu glitter sau în culori tari am văzut la Marc Jacobs sau Prada și este pe lista mea de machiaje expresive pentru iarna aceasta.
  • Trece pe lista de machiaje statement și combinațiile de mai multe culori ca la Anna Sui, Antonio Marras sau Sies Marjan. rujuri nude

Vezi cui i se potrivește rujul nude

Citește și:
  • Și argintiul metalic aplicat pe colțul intern al ochiului, ca la Fendi, Emporio Armani sau Mary Katranzou e cool acum!
  • Ce machiaje se poartă în iarna asta? Adesea sprâncenele sunt lăsate stufoase, creionate, accentuate și ciufulite.
  • Se poartă muuulte farduri strălucitoare, glitter, sau sclipici, adesea metalic, dar și sidefat, subtil. Exemple la Kate Spade, Ulla Johnson, Genny.
  • Să nu uităm la capitolul machiaje expresive care se poartă acum că mascara colorată și chiar albă sunt vedete de sezon!
  • La fel și buzele lucioase, roșu-căpșună! Vezi propunerile Zafig & Voltaire, Erdem, Richard Malone.
  • Se poartă și buzele în burgundy închis sau în tonuri de vin roșu. Exemple ai la Erdem, Chalayan, Cushnie et Ochs.

3 tipuri de machiaje expresive care se poartă acum, conform Ramonei Ursan, make-up artist

Am cerut și părerea expertului în make-up, Ramona Ursan. Ea a punctat 3 tendințe majore pentru acest sezon. Iată deci, 3 machiaje expresive care se poartă acum:

Citește și:

Machiaje sfaturi Ramona Ursan

  1. Tendința de bază abordată de make-up artiști in acest sezon este naturalețea. Chiar dacă este vorba de sezonul rece, pielea simte nevoia să respire, de aceea dispare contouringul sau blush-ul, promovându-se un tip de no make-up look! Naturalețea este unul dintre cele mai ușor de obținut machiaje expresive pentru iarna acesta!

Trendul nude sau natural predomină și în ceea ce privește sprâncenele optându-se pentru forme masculine, drepte, cu fire rebele și foarte bogate.

  1. Pe lista cu machiaje expresive care se poartă acum vorbim și despre Smoky Eyes. Machiajul smoky eyes nu se va demoda niciodată și revine în forță în tonuri diverse de verde smarald, albastru electric, cupru, maro, bordeaux, negru cu tușe de glitter, tapotate pe pleoapa superioară, pentru un plus de strălucire și volum, pentru genele bine rimelate.
    Acest stil este perfect pentru un look misterios și sexy, fiind denumit chiar ”machiaj de dormitor”.
  1. Ce machiaje se poartă în iarna asta, dacă vorbim de buze? Rujul se poartă în acest sezon în multe tonuri dar nuanța nude este potrivită oricărei femei. Pentru cele mai îndrăznețe, Ramona Ursan recomandă rujuri în culoarea vinului, maro sau roz.

farduri pentru smoky eyes

Citește și:

Vezi aici propuneri pentru smoky eyes

Tu ce părere ai? Ce stil de machiaj din cele propuse te reprezintă și l-ai încerca?

Sursa foto front page – Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.