Setari Cookie-uri

Ești ceea ce mănânci: Alimente care îți mențin pielea hidratată

Iată 6 alimente care te vor ajuta să ai o piele cu adevărat hidratată!

PORTOCALELE

Portocalele sunt fructe exotice ce conțin apă în proporție de 88%, de asemenea sunt bogate în potasiu, vitamina C, acid folic, calciu și alte susbtanțe benefice alimentației noastre. Acestea pot fi consumate atât în starea lor crudă, cât și sub forma de suc, având absolut aceleași valori nutritive.

APA DE COCOS

Apa de cocos este un produs obținut din nucile de cocos, produs care oferă absolut toate beneficiile fructului din care se poate obține, raportându-ne la hidratare. Acest lichid mai este denumit și ”elixirul tinereții” deoarece previne semnele îmbătrânirii fiind totodată benefic pentru digestie și piele, ajutând la regenerarea membranelor pielii și oferindu-i enzime și luminozitate.

NU NEGLIJAȚI ALIMENTAȚIA!

Citește și:

Un aspect aparent nu așa de important cum ar crede unii oameni, alimentația, poate afecta organismul dacă este neglijată, dar poate avea un impact extrem de pozitiv dacă avem grijă ce îi oferim corpului nostru.

Alimentația nu este, precum cred unii, o povară. Alimentele enumerate mai sus sunt pe cât de prietenoase cu bugetul, pe atât de gustoase și în același timp benefice pentru organism.

Sursă foto: New Africa/Shutterstock

Vizionare placuta


Lorena Martin este redactor de beauty și skincare și s-a alăturat echipei Kudika încă de când se afla pe băncile facultății. Acum, după doi ani și jumătate, este absolventă a...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.