Înainte de toate, ține minte asta: viața începe la sfârșitul zonei tale de confort. Deci, ce mai aștepți?

Sursa Foto: Shutterstock/By Mila Supinskaya Glashchenko

1. "Fiecare formă de viață pare să se străduiască la maximum, cu excepția ființelor umane. Cât de înalt va crește un copac? Cât de înalt poate. Ființele umane, pe de altă parte, au primit demnitatea alegerii. Poți alege să fii tot sau poți alege să fii mai puțin. De ce să nu te întinzi până la măsura completă a provocării și să vezi ce poți face?!" - Jim Rohn

Așa că întreabă-te: ce pot face astăzi astfel încât să cresc și să îmi testez limitele, fie personal, fie profesional? Apoi fă un pas mic. Citește o pagină sau aleargă o milă. Fă ceva!

2. "Fii îndrăzneț, fii diferit, fii nepotrivit, fii ceva care va afirma integritatea scopului și viziunea împotriva jocului, a creaturilor obișnuite, a sclavilor obișnuiți." - Cecil Beaton

Un citat care îți dă de înțeles că este timpul să îmbrățișezi partea ciudată din tine. Sunt prea mulți oameni normali pe acest pământ. Deși fiecare dintre noi aparține unui grup anume, asta nu înseamnă că trebuie să fim la fel. Prietenii, colegii și chiar familia vor fi împotriva ta la un moment dat, de aceea trebuie să crezi în tine și în ceea ce îți dorești.

3. "Imposibilul este doar o vorbă mare aruncată în vânt de oamenii mici, cei care găsesc mai ușor să trăiască într-o lume ce le-a fost dată, în loc să exploreze puterea pe care o dețin de a schimba lumea. Imposibilul nu este un fapt. Este o provocare. Imposibilul este un potențial. Imposibilul este temporar. Imposibilul este nimic." - Muhammad Ali

Haide! Transformă cel puțin o dată imposibilul în posibil. Și lasă ca acesta să fie doar începutul.

Sursa Foto: Shutterstock/ By Montest'Studio

4. "Singurul lucru ce stă între tine și visul tău este povestea de rahat pe care continui să ți-o spui, adică toate acele motive pentru care nu poți obține ceea ce ți-ai propus." - Jordan Belfort

Ne este teamă să părăsim zona de confort, ne sperie tot ce este nou, iar asta înseamnă un singur lucru: nu o să ne vedem niciodată visurile devenite realitate dacă nu avem curaj.

Citate despre succes

5. "Când îţi vei dori succesul la fel de mult cum îţi doreşti să respiri, atunci vei deveni de succes." - Eric Thomas

Astfel de momente sunt rare, dar atunci când găsești ceva care declanșează focul dorinței în interiorul tău, nu îl lăsa să plece. Ia-ți avânt și menține-te pe poziții!

6. "Să încerci mereu. Să eșuezi mereu. Nu contează. Încearcă din nou. Eșuează din nou. Eșuează mai bine." - Samuel Beckett

Oh... frica și eșecul... cele două mândre care ruinează tot atunci când își fac apriția. Ce-ar fi dacă tu nu te-ai speria de ele? Ce-ar fi dacă ai găsi în tine puterea să te ridici ori de câte ori cazi? Poate că o să obosești la un moment dat, o să faci pauză și o să revii.

7. "Fii atât de bun încât nu te pot ignora." - Steve Martin

Luptă cu toate armele și cu toate forțele pentru asta! Dă tot ce ai mai bun în tine, crești, evoluează și încredințează-te. Ne suntem datori să devenim cei mai buni.

8. "Nu lăsa ca la sfârşitul zilei să existe scuze, regrete, explicaţii." - Steve Maraboli

Să fugim de o viață cu regrete, una în care trebuie să găsim mereu explicații și scuze de dat celorlalți. Fă în fiecare zi ce îți dictează inima astfel încât atunci când pui capul pe pernă să adormi cu zâmbetul pe buze.

Sursa Foto: Shutterstock/ By Yuriy Seleznev

9. "Cineva mi-a spus odată definiția Iadului: în ultima ta zi pe pământ, persoana care ai devenit va întâlni persoana care ai fi putut deveni." - Anonim

Nu am găsit niciodată un citat atât de cutremurător și de inspirațional în același timp. Un citat care te sperie atât de tare încât nu vei mai lăsa nicio zi să treacă fără să faci ceva spre împlinirea visului.

10. "Memento mori/Nu uita că vei muri" - Proverb latin

Poate la fel de cutremurător și de inspirațional ca cel de mai sus, un citat des întâlnit, dar căruia prea puțini îi dăm importanță. O idee excelentă de tatuaj sau de pus în tablou, oricum undeva la vedere ca să îți aduci aminte în fiecare zi să trăiești la maxim.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Mila Supinskaya Glashchenko

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: