Setari Cookie-uri

Reguli de aur pentru o zi la plaja

Pentru o zi de plaja perfecta, urmeaza cateva reguli esentiale

Ai grija la bauturile pe care le consumi

Evita bauturile carbogazoase sau fresh-urile pentru ca nu vor face altceva decat sa te baloneze, iar costumul de baie nu va mai arata atat de bine pe tine. Opteaza pentru apa plata care iti va asigura o hidratare perfecta, si poti alege sa pui o feliuta de lamaie in pahar pentru un plus de Vitamina C.

Acorda atentie pielii tale

Inainte de o zi obisnuita la plaja trebuie sa ai un pic grija de pielea ta. Exfoliaza intreg corpul cu un gomaj facut in casa din zat de cafea si ulei de masline, apoi ai grija sa dispara firele de par inestetice. Aplica o crema hidratanta dupa exfoliere pentru ca pielea se hraneste mai bine si astfel poti obtine un bronz uniform.

Nu sta prea mult la soare

Stiu ca vrei sa te bronzezi intr-o singura zi pentru a nu fi nevoita sa mai suporti si alte zile de canicula, dar acest lucru este un aproape imposibil. Bineinteles ca poti sta la soare de dimineata si pana seara, dar nu vei face altceva decat sa te alegi cu arsuri de toata frumusetea, iar pielea ta va arata ca dupa razboi. Incearca sa stai la soare in reprize de 20-30 de minute, iar in restul timpului asigura-te ca stai sub o umbrela, ferita de razele soarelui. In acest fel, pielea ta va avea timp sa respire si cu siguranta iti va multumi pentru gurile de aer prosapat pe care i le oferi.

Citește și:

Atentie la combinatia dintre cremele cosmetice si cele pentru protectie solara

Unele creme pe care le folosim zi de zi pentru hidratarea tenului, sau pentru ridurile usoare din zona ochilor, pot avea efecte adverse atunci cand intra in contact cu soarele sau cu lotiunile de protectie solara. Incercati sa apelati la o crema pentru protectie solara care sa asigure si hidratare in acelasi timp, pentru a nu fi nevoie sa mai folositi si cremele obisnuite.

Vizionare placuta


Kudika
20 Iunie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.