Setari Cookie-uri

Povestea midiilor din Bretania

Maestrul bucatar va dezvalui telespectatorilor povestea din spatele midiilor din Saint Brieuc precum si cele mai inspirate modalitati de preparare a acestui produs pentru care regiunea Bretania a devenit in timp renumita.

Guy Martin Guy Martin este unul dintre cei mai apreciati maestri bucatari ai Frantei si bucatarul sef al renumitului restaurant istoric Le Grand Vefour situat in gradinile Palatului Regal din Paris – caruia i-a castigat, in anul 2000, cele trei stele acordate de Ghidul Michelin unui numar ales de restaurante distinse prin excelenta. Martin este de asemenea detinatorul unei serii impresionante de alte distinctii, printre care titlul de „cel mai bun maestru bucatar francez”, prezent in topul celor mai apreciati sapte bucatari sefi din intreaga lume, titlu acordat in 2001 de catre „The World Masters Arts of Culinary”.In urma publicarii cartii sale "Gourmand Recipes", Guy Martin a fost numit, in 1997, "Chevalier de l'Ordre des Arts et des Lettres", o inalta distinctie acordata de catre Ministru francez al Culturii.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Ianuarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.