Setari Cookie-uri

Targul de Primavara Raw Generation

Pe 25 martie 2012, in Sala Expo de la Rin Grand Hotel in Bucuresti, se va desfasura Targul Raw Generation.

Cu toate aceste ingrediente se pot face variatii si combinatii corecte din punct de vedere nutritional, deosebit de delicioase, chiar si pentru gusturile gurmanzilor.





De ce sa consumam raw food?


Traim intr-un mediu tot mai poluat, tot mai plin de substante nocive. Trebuie sa facem ceva pentru generatia noastra, cat si pentru cele viitoare si acesta este si scopul acestui targ, de informare si schimbare a calitatii vietii, printr-o alimentatie mai sanatoasa, insotita si de schimbari pozitive in celelalte aspecte al intregului pe care il numim “persoana” sau “fiinta”.


Cercetarile recente au demonstrat ca suntem ceea ce mancam: calitatea nutrientilor cu care ne hranim determina calitatea vietii noastre. Acest fel de alimentatie se adreseaza intregului public care doreste sa-si imbunatateasca sanatatea, sa-si pastreze un corp mai tanar si o minte mai agera.

Astazi cand piata este invadata de produse procesate, semipreparate, pline de inlocuitori, aditivi, conservanti, coloranti, potentiatori, amelioratori de gust si alte chimicale, cand oamenii se imbolnavesc de boli cardiovasculare, diabet, obezitate, cancer si o multitudine de alergii, datorita unei diete necorespunzatoare, trebuie sa ii informam ca exista alternative alimentare mult mai sanatoase, mai gustoase, pline de vitalitate care, combinate intr-o dieta corespunzatoare, pot reda corpului sanatatea
ideala.



In lume sunt sute de mii de adepti ai alimentatiei raw vegane, care ia amploare de la an la an, alaturi de peste un 1 milion de vegani si peste 7,3 milioane de vegetarieni aflati doar in SUA. Printre ei se afla si celebritati care consuma o dieta raw vegana precum Robin Williams, Bryan Adams, Gwyneth Paltrow, Woody Harrelson, Demi Moore, Natalie Portman, Uma Thurman, Kirsten Dunst, Alicia Silverstone si multi altii.
Va asteptam cu drag la targ!

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Martie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.