Un desert savuros pentru o dimineata in doi!
Ingrediente:
o paine feliata
o cana de lapte
3 mere
3 oua
doua linguri de unt
scortisoara
100 gr zahar brun
Cum se prepara:
Merele: Topeste doua linguri de unt intr-o tigaie incinsa si adauga scortisoara si feliile de mere. Cand merele incep sa se coaca, adauga si zaharul brun, apoi mai tine compozitia pe foc inca 5 minute.
French toast: Bate cele trei oua intr-un vas, apoi adauga laptele si lingura de unt ramasa. Se amesteca foarte bine ingredientele. Trece feliile de paine prin compozitie, apoi pune-le la prajit in tigaie alaturi de mere. Intoarce-le pe fiecare parte si tine-le la foc pana cand formeaza o crusta brun-aurie.
Cum se serveste: merele caramelizate si french toast-ul se servesc calde asezate pe o farfurie. Optional, orneaza desertul cu mere rase sau branza mascarpone. Binenteles, fiind micul dejun, nu poate lipsi cafeaua aromata cu lapte si scortisoara. O alta bautura potrivita ar fi sucul natural de portocale.
- Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice.
- Motivul pentru care Gabriela Cristea nu își va lăsa averea pe mâinile fiicelor sale: Ține un pic și de educație...
- French Rococo - stil și performanță în telefonul cu care te pierzi în mulțime la muzeu
- Cum să spui adio supraîncălzirii mansardei vara: VELUX redefinește controlul căldurii cu soluții la prețuri accesibile
Pofta buna!