Setari Cookie-uri

Capricii culinare: Mic dejun romantic

Un desert savuros pentru o dimineata in doi!

Ingrediente:

o paine feliata
o cana de lapte
3 mere
3 oua
doua linguri de unt
scortisoara
100 gr zahar brun

Cum se prepara:

Merele: Topeste doua linguri de unt intr-o tigaie incinsa si adauga scortisoara si feliile de mere. Cand merele incep sa se coaca, adauga si zaharul brun, apoi mai tine compozitia pe foc inca 5 minute.

French toast: Bate cele trei oua intr-un vas, apoi adauga laptele si lingura de unt ramasa. Se amesteca foarte bine ingredientele. Trece feliile de paine prin compozitie, apoi pune-le la prajit in tigaie alaturi de mere. Intoarce-le pe fiecare parte si tine-le la foc pana cand formeaza o crusta brun-aurie.

Cum se serveste: merele caramelizate si french toast-ul se servesc calde asezate pe o farfurie. Optional, orneaza desertul cu mere rase sau branza mascarpone. Binenteles, fiind micul dejun, nu poate lipsi cafeaua aromata cu lapte si scortisoara. O alta bautura potrivita ar fi sucul natural de portocale.

Citește și:

Pofta buna!

Vizionare placuta


Kudika
16 Iulie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.