Foto interior si prima pagina: prajitura cu prune, Shutterstock
IngredienteFoto: prajitura cu prune, Shutterstock
-
Kudika
Cum sa faci oua de Paste... perfecte!
-
Kudika
Drob de curcan: mai usor si mai sanatos
-
Kudika
Salata de oua: cum sa refolosesti ouale rosii dupa Pasti
-
Kudika
Pulpa de miel la cuptor pentru o masa de Pasti delicioasa
-
Kudika
Cupcakes pentru masa de Paste
-
Kudika
Oua de ciocolata umplute
-
Kudika
Tort iepuras: preferatul copiilor
-
Kudika
Aperitive de Paste: 3 retete deosebite
-
Kudika
Oua umplute in stil mexican: 3 retete speciale
Foto: bol cu prune, Shutterstock
Amesteca faina cu praful de copt si sarea.
Intr-un vas separat amesteca o ceasca de zahar cu laptele, uleiul de cocos si ouale. Adauga faina cu praf de copt si sare si amesteca pana la omogenizare.
Toarna compozitia intr-o tava unsa cu ulei sau tapetata cu hartie de copt.
Tavaleste prin putina faina prunele si apoi aseaza-le peste compozitia de aluat.
Din loc in loc presara cate o bucatica de unt astfel incat sa fie impartit in mod egal peste compozitie.
Amesteca intr-o ceasca zaharul ramas cu scortisoara si presara peste prajitura.
Foto: prajitura cu prune, Shutterstock
Se da la cuptor 30-35 minute la 180 grade C. Se scoate cand prajitura este rumenita si poti scoate scobitoarea curata din aluat.
Foto: prajitura cu prune, Shutterstock
Pofta buna!
Spune-ti parerea!