Totusi, toate aceste prietene au in comun o reteta pe care o pregatesc frecvent: Tiramisu.
Foto interior si prima pagina: tiramisu, Shutterstock
Cred ca popularitatea acestei prajituri sta in faptul ca nu necesita coacere. In plus, este probabil cel mai usor dulce fiind una dintre cele mai putin calorice prajituri. Azi va invit sa pregatim impreuna, repede, repede, un tiramisu!
Ingrediente-
Kudika
Cum sa faci oua de Paste... perfecte!
-
Kudika
Drob de curcan: mai usor si mai sanatos
-
Kudika
Salata de oua: cum sa refolosesti ouale rosii dupa Pasti
-
Kudika
Pulpa de miel la cuptor pentru o masa de Pasti delicioasa
-
Kudika
Cupcakes pentru masa de Paste
-
Kudika
Oua de ciocolata umplute
-
Kudika
Tort iepuras: preferatul copiilor
-
Kudika
Aperitive de Paste: 3 retete deosebite
-
Kudika
Oua umplute in stil mexican: 3 retete speciale
Albusurile se separa de galbenusuri. Acestea din urma se freaca cu zaharul, in vreme ce albusurile se bat spuma cu un praf de sare.
Adaugam mascarpone peste amestecul de galbenusuri cu zahar si omogenizam. Apoi adaugam albusurile si amestecam cu blandete cu ajutorul unei spartule pentru a evita strivirea spumei.
Foto: piscoturi pentru tiramisu, Shutterstock
Asamblare
Foto: piscoturi pentru tiramisu, Shutterstock
Foto: asamblare tiramisu, Shutterstock
Foto: asamblare tiramisu, Shutterstock
Foto: cacao peste tiramisu, Shutterstock
Spune-ti parerea!