-
Kudika
Cum sa faci oua de Paste... perfecte!
-
Kudika
Drob de curcan: mai usor si mai sanatos
-
Kudika
Salata de oua: cum sa refolosesti ouale rosii dupa Pasti
-
Kudika
Pulpa de miel la cuptor pentru o masa de Pasti delicioasa
-
Kudika
Cupcakes pentru masa de Paste
-
Kudika
Oua de ciocolata umplute
-
Kudika
Tort iepuras: preferatul copiilor
-
Kudika
Aperitive de Paste: 3 retete deosebite
-
Kudika
Oua umplute in stil mexican: 3 retete speciale
Pentru varianta de post:
Pentru varianta cu maioneza:
Cartofii se fierb in coaja. Cand furculita intra usor in cartofi, acestia se trec printr-un jet rece se apa, se decojesc, se taie cubulete si se aseaza intr-un bol incapator.
Ceapa se taie solzisori si se adauga peste cartofi, alaturi de masline si muraturile feliate.
Pentru varianta de post:
Uleiul, otetul si mustarul se amesteca bine si se toarna peste legume. Se amesteca bine, se potriveste de sare si piper si se presara patrunel verde. Se da la frigider cateva ore pentru a lasa aromele sa se combine.
Foto: salata orientala de post, Shutterstock
Pentru varianta cu maioneza:
Cum se face maioneza?
Foto: maioneza, Shutterstock
Sa ne intoarcem la salata noastra.
Ouale ramase se taie in bucati (pastreaza cateva rondele pentru ornare) si se adauga in salata. Se rastoarna maioneza peste legume si se amestca bine toate ingredientele. Se potriveste de sare si piper si se da la frigider cateva ore pentru a lasa aromele sa se combine.
Foto: salata orientala cu maioneza, Shutterstock
Pofta buna!
Spune-ti parerea!