Timp de preparare: 15 min.
4 portii
-
Kudika
Cum sa faci oua de Paste... perfecte!
-
Kudika
Drob de curcan: mai usor si mai sanatos
-
Kudika
Salata de oua: cum sa refolosesti ouale rosii dupa Pasti
-
Kudika
Pulpa de miel la cuptor pentru o masa de Pasti delicioasa
-
Kudika
Cupcakes pentru masa de Paste
-
Kudika
Oua de ciocolata umplute
-
Kudika
Tort iepuras: preferatul copiilor
-
Kudika
Aperitive de Paste: 3 retete deosebite
-
Kudika
Oua umplute in stil mexican: 3 retete speciale
Nota: Ingredientele speciale din aceasta reteta sunt disponibile in magazinele Lidl.
Mod de preparare:1. Intr-o tigaie bine incinsa punem vermutul, ceapa taiata marunt si zaharul brun. Reducem focul si amestecam incontinuu timp de 10 minute, pana cand vermutul se evapora, zaharul se topeste si ceapa se caramelizeaza.
3. Ungem feliile de paine cu cate 1 lingura de branza proaspata de vaci, apoi adaugam dulceata de ceapa, feliile de bacon si piperul proaspat macinat.
4. Le servim cat sunt calde!
Spune-ti parerea!