Timp de preparare: 1h 30 min. 4 - 6 portii

Ingrediente:
    2 kg piept de porc fara os 1 ceapa taiata felii 1 morcov taiat felii 150 ml vin alb sfoara pentru legat.
Ingrediente pentru umplutura:
    200 g carne tocata 100 g caise uscate, taiate pe jumatate ½ lingurita de coriandru boabe 1 ou sare, piper Mikado.

Nota: Ingredientele speciale din aceasta reteta sunt disponibile in magazinele Lidl

Mod de preparare:

1. Amestecam carnea pentru umplutura cu condimentele (sare, piper si corinadru) si oul.

2. Intindem pieptul de porc si il ungem cu pasta de carne, adaugam caisele confiate si il rulam, apoi il legam cu sfoara.

3. Punem rulada intr-o tava si adaugam feliile de morcovi si ceapa. O introducem la cuptor la o temperatura de 180° C, timp de 60 de minute, iar din cand in cand adaugam putina apa.

4. Dupa rumenire adaugam vinul, acoperim vasul cu o folie de aluminiu si o lasam inca 20 de minute la cuptor la o temperatura de 150° C.

5. O servim fierbinte, cu garnitura de cartofi sau legume.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: