Timp de preparare: 1h 30 min. 4 - 6 portii
-
Kudika
Cum sa faci oua de Paste... perfecte!
-
Kudika
Drob de curcan: mai usor si mai sanatos
-
Kudika
Salata de oua: cum sa refolosesti ouale rosii dupa Pasti
-
Kudika
Pulpa de miel la cuptor pentru o masa de Pasti delicioasa
-
Kudika
Cupcakes pentru masa de Paste
-
Kudika
Oua de ciocolata umplute
-
Kudika
Tort iepuras: preferatul copiilor
-
Kudika
Aperitive de Paste: 3 retete deosebite
-
Kudika
Oua umplute in stil mexican: 3 retete speciale
Nota: Ingredientele speciale din aceasta reteta sunt disponibile in magazinele Lidl
Mod de preparare:1. Amestecam carnea pentru umplutura cu condimentele (sare, piper si corinadru) si oul.
2. Intindem pieptul de porc si il ungem cu pasta de carne, adaugam caisele confiate si il rulam, apoi il legam cu sfoara.
4. Dupa rumenire adaugam vinul, acoperim vasul cu o folie de aluminiu si o lasam inca 20 de minute la cuptor la o temperatura de 150° C.
5. O servim fierbinte, cu garnitura de cartofi sau legume.
Spune-ti parerea!