Timp de preparare: 60 min. 8 portii
Ingrediente:-
Kudika
Cum sa faci oua de Paste... perfecte!
-
Kudika
Drob de curcan: mai usor si mai sanatos
-
Kudika
Salata de oua: cum sa refolosesti ouale rosii dupa Pasti
-
Kudika
Pulpa de miel la cuptor pentru o masa de Pasti delicioasa
-
Kudika
Cupcakes pentru masa de Paste
-
Kudika
Oua de ciocolata umplute
-
Kudika
Tort iepuras: preferatul copiilor
-
Kudika
Aperitive de Paste: 3 retete deosebite
-
Kudika
Oua umplute in stil mexican: 3 retete speciale
Nota: Ingredientele speciale din aceasta reteta sunt disponibile in magazinele Lidl.
1. Intindem aluatul de foitaj. Il taiem in 2, pe lungime.
2. Deasupra intindem branza proaspata de vaci, amestecata cu nuci zdrobite in prealabil.
4. Cu 2 minute inainte sa il scoatem, il ungem cu miere.
5. Separat, facem un sos din vinul alb, fructele taiate bucati si zahar. Amestecam incontinuu, la foc mic, pana cand zaharul se topeste si se ingroasa lichidul.
6. Placinta se serveste fierbinte, impreuna cu sosul de fructe.
Spune-ti parerea!