Foto interior si prima pagina: galuste cu branza, Shutterstock
-
Kudika
Cum sa faci oua de Paste... perfecte!
-
Kudika
Drob de curcan: mai usor si mai sanatos
-
Kudika
Salata de oua: cum sa refolosesti ouale rosii dupa Pasti
-
Kudika
Pulpa de miel la cuptor pentru o masa de Pasti delicioasa
-
Kudika
Cupcakes pentru masa de Paste
-
Kudika
Oua de ciocolata umplute
-
Kudika
Tort iepuras: preferatul copiilor
-
Kudika
Aperitive de Paste: 3 retete deosebite
-
Kudika
Oua umplute in stil mexican: 3 retete speciale
Se pun cartofii necuratati la fiert. Intre timp se pregateste umplutura. Se amesteca 50 g Gustul untului Koliba cu un pic de sare, 250 g branza de oaie, ceapa tocata, o lingura de smantana si sunca afumata.
Se curata cartofii fierti si se dau prin razatoare, se amesteca cu ou si faina si se framanta aluatul. Se lasa apoi la dospit. Intre timp se toaca sunca, se pune la prajit si se marunteste ceapa verde. Aluatul obtinut se imparte in bucati mici egale si se intind cu facaletul. Cu o lingura se pune compozitia pregatita in centrul fiecarei bucati de aluat si se infasoara, avand grija ca marginile sa fie bine lipite apasand cu furculita. Se pun apoi la fiert in apa cu sare timp de 6 minute. Pentru aspectul auriu se pot praji in putin ulei.
Se servesc impreuna cu sunca prajita, tocata marunt, smantana si ceapa maruntita.
Spune-ti parerea!