Setari Cookie-uri

Cele mai vesele prajiturici: 3 variante de topping pentru cupcakes si briose

Am nimerit intotdeauna reteta de cupcakes: imi par usor de facut si ies aproape intotdeauna fara surprize neplacute. Cu toppingul, lucrurile stau complet diferit!

2. Topping de ciocolata si cafea

Ingrediente:

  • 250 g mascarpone
  • 4 lingurite de cafea solubila
  • 50 g zahar pudra
  • fulgi de ciocolata

Mod de preparare:

Se amesteca mascarpone cu zaharul si cu cafeaua solubila pana se obtine o crema omogena. Se orneaza briosele si se presara fulgi de ciocolata pe deasupra.

Foto: cupcake cu frosting de ciocolata, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
4 Ianuarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.