Ingrediente

Păr hidratat, sănătos și ușor de pieptănat? Se poate!
Foto interior si prima pagina: prajitura de morcovi, Shutterstock

Pentru aluat:

  • 285 g unt nesarat la temperatura camerei
  • 285 g zahar brun
  • 5 oua mari
  • 1 portocala
  • 170 g faina
  • 2 lingurite de praf de copt
  • 115 g migdale macinate + 115 g nuci tocate + o mana pentru decor (eu am folosit doar nuci, inca mai aveam ramase de la cozonacii de Craciun)
  • o lingurita cu varf scortisoara rasa
  • un praf cuisoare macinate
  • 1/2 lingurita ghimbir macinat
  • 285 g morcovi
  • sare de mare

Pentru glazura de mascarpone si lamaie verde:

  • 115 g mascarpone
  • 225 g branza de vaci grasa
  • 85 g zahar pudra cernut
  • 2 lamai verzi
Adauga piscoturi intr-un pahar si face CEL MAI SIMPLU desert al verii
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Vizionare placuta