Reteta de mai jos a fost cea mai buna incercata pana acum si ii apartine lui David Lebovitz.

Foto interior si prima pagina: felie de paine cu crema de ciocolata, Shutterstock

Ingrediente
    40 g migdale 160 g alune de padure 400 g lapte integral 40 g miere un praf de sare 170 g ciocolata amaruie 140 g ciocolata cu lapte
Mod de preparare

Este incredibil de simplu sa prepari Nutella acasa!

Foto: crema de ciocolata, Shutterstock

Alunele si migdalele trebuie cumparate gata prajite. Daca le iei crude, le poti praji in tava mare de la cuptor pana cand se rumenesc frumos (cam 15 minute).

Alunele si migdalele se maruntesc cat mai fin posibil in robotul de bucatarie. Se adauga ciocolata cu lapte si cea amaruie topite in bain marie, praful de sare si mierea.

Laptele se incalzeste si apoi se adauga treptat in amestecul precedent.

Crema astfel obtinuta se "camufleaza" in borcane goale de Nutella adevarata si se da la frigider.

Pofta buna!

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: