Bunatatile preparate de ea sunt disponibile la Dulceturi Traditionale Cristina
Pentru turtite aveti nevoie de:
-
Kudika
Cum sa faci oua de Paste... perfecte!
-
Kudika
Drob de curcan: mai usor si mai sanatos
-
Kudika
Salata de oua: cum sa refolosesti ouale rosii dupa Pasti
-
Kudika
Pulpa de miel la cuptor pentru o masa de Pasti delicioasa
-
Kudika
Cupcakes pentru masa de Paste
-
Kudika
Oua de ciocolata umplute
-
Kudika
Tort iepuras: preferatul copiilor
-
Kudika
Aperitive de Paste: 3 retete deosebite
-
Kudika
Oua umplute in stil mexican: 3 retete speciale
Pentru sirop aveti nevoie de:
Pentru “umplutura” aveti nevoie de:
Turtele se prepara din faina, apa si sare. Se face un aluat dupa care se intinde o foaie foarte subtire cu sucitorul, se taie in forme rotunde si se coc pe plita, de la soba foarte putin, astfel incat sa fie foarte bine uscate.
Se adauga 500g nuci prajite foarte putin, se dau prin masina si se amesteca cu 200g zahar.
Via Ecotrend, Madalina Racorean
Spune-ti parerea!