Foto interior si prima pagina: ciocolata de casa, Shutterstock
Ingrediente-
Kudika
Cum sa faci oua de Paste... perfecte!
-
Kudika
Drob de curcan: mai usor si mai sanatos
-
Kudika
Salata de oua: cum sa refolosesti ouale rosii dupa Pasti
-
Kudika
Pulpa de miel la cuptor pentru o masa de Pasti delicioasa
-
Kudika
Cupcakes pentru masa de Paste
-
Kudika
Oua de ciocolata umplute
-
Kudika
Tort iepuras: preferatul copiilor
-
Kudika
Aperitive de Paste: 3 retete deosebite
-
Kudika
Oua umplute in stil mexican: 3 retete speciale
Foto: ciocolata de casa, Shutterstock
Mod de preparareZaharul si apa se pun intr-o cratita la foc mic. Se amesteca cu un tel pana cand zaharul se topeste complet, apoi se mai lasa 5 minute pe foc.
Foto: ciocolata de casa, Shutterstock
Se ia cratita de pe foc. Se adauga untul si se amesteca pana cand acesta se inglobeaza complet. Se adauga laptele praf, cacao si zaharul vanilat. Se amesteca bine pana se omogenizeaza, verificand atent sa nu fi ramas cocoloase.
Foto: ciocolata de casa, Shutterstock
Compozitia astfel obtinuta se rastoarna intr-un vas tapetat cu hartie de copt. Se presara alunele de padure, se acopera cu folie transparenta si se da la frigider cateva ore, pana cand se intareste suficient cat sa poata fi taiata.
Pofta buna!
Spune-ti parerea!