Foto interior si prima pagina: prajitura desteapta, Shutterstock
Ingrediente prajitura desteapta-
Kudika
Cum sa faci oua de Paste... perfecte!
-
Kudika
Drob de curcan: mai usor si mai sanatos
-
Kudika
Salata de oua: cum sa refolosesti ouale rosii dupa Pasti
-
Kudika
Pulpa de miel la cuptor pentru o masa de Pasti delicioasa
-
Kudika
Cupcakes pentru masa de Paste
-
Kudika
Oua de ciocolata umplute
-
Kudika
Tort iepuras: preferatul copiilor
-
Kudika
Aperitive de Paste: 3 retete deosebite
-
Kudika
Oua umplute in stil mexican: 3 retete speciale
Se separa albusurile de galbenusuri. Acestea din urma se freaca cu zaharul pana cand se omogenizeaza. Se adauga apoi untul, laptele, zaharul vanilat si faina si se amesteca bine.
Albusurile se bat cu un praf de sare pana cand se intaresc. Se adauga in compozitia de mai sus, amestecand cu blandete pentru a evita zdrobirea spumei.
Intreaga compozitie se rastoarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se lasa 1 ora la cuptorul preincalzit la 150 grade C (foc mic spre mediu), pe pozitia cea mai inalta a cuptorului.
Important: In timpul coacerii, cuptorul nu se deschide!
Cand o veti taia veti afla de ce prajitura este 'desteapta': ea are blat si crema pe care si le-a format singura, seamana la aspect cu un cremsnit iar la gust cu crema de zahar ars.
Prajitura desteapta este delicioasa si este o alegere ideala atunci cand ne dorim sa impresionam cu ceva dulce si inedit.
Pofta buna!
Spune-ti parerea!