Ingrediente friptura ruseasca
-
Kudika
Cum sa faci oua de Paste... perfecte!
-
Kudika
Drob de curcan: mai usor si mai sanatos
-
Kudika
Salata de oua: cum sa refolosesti ouale rosii dupa Pasti
-
Kudika
Pulpa de miel la cuptor pentru o masa de Pasti delicioasa
-
Kudika
Cupcakes pentru masa de Paste
-
Kudika
Oua de ciocolata umplute
-
Kudika
Tort iepuras: preferatul copiilor
-
Kudika
Aperitive de Paste: 3 retete deosebite
-
Kudika
Oua umplute in stil mexican: 3 retete speciale
Mod de preparare friptura ruseasca Se taie ceapa, castravetii si carnea in portii cat de mari se prefera. Se ia o cratita, se pune un rand de ceapa, un rand de carne, un rand de castraveti apoi se repeta pana se termina. Se dizolva cu apa bulionul si se toarna peste toata compozitia, se pune la foc mic sa fiarba pana sunt fierti castravetii. Pofta buna! O reteta propusa de : Echimov Viorica
Spune-ti parerea!