Foto interior si prima pagina: macaroane cu branza, Shutterstock
Ingrediente-
Kudika
Cum sa faci oua de Paste... perfecte!
-
Kudika
Drob de curcan: mai usor si mai sanatos
-
Kudika
Salata de oua: cum sa refolosesti ouale rosii dupa Pasti
-
Kudika
Pulpa de miel la cuptor pentru o masa de Pasti delicioasa
-
Kudika
Cupcakes pentru masa de Paste
-
Kudika
Oua de ciocolata umplute
-
Kudika
Tort iepuras: preferatul copiilor
-
Kudika
Aperitive de Paste: 3 retete deosebite
-
Kudika
Oua umplute in stil mexican: 3 retete speciale
Macaroanele se firb in apa sarata cu 2 minute mai putin decat e scris in instructiunile de pe ambalaj, apoi se scurg intr-o strecuratoare si se pastreaza cateva linguri din apa in care au fiert.
Untul se incalzeste intr-o tigaie cu fundul gros. Cand incepe sa se faca spuma, se adauga maghiranul sau oregano si se lasa la prajit un minut. Se stringe focul. Se adauga macaroanele, doua linguri din apa in care au fiert, parmezanul, branza tallegio sau fontia si branza mascarpone.
Se coace la cuptorul preincalzit la 200 grade C timp de 10 minute, pana cand se rumeneste la suprafata.
Reteta este preluata din cartea "Sa gatim cu Jamie. Cum sa devii un bucatar mai bun", editura Curtea Veche Publishing, 2007
Spune-ti parerea!