Foto interior si prima pagina: pizza de post, Shutterstock
Ingrediente:Pentru aluat:
-
Kudika
Cum sa faci oua de Paste... perfecte!
-
Kudika
Drob de curcan: mai usor si mai sanatos
-
Kudika
Salata de oua: cum sa refolosesti ouale rosii dupa Pasti
-
Kudika
Pulpa de miel la cuptor pentru o masa de Pasti delicioasa
-
Kudika
Cupcakes pentru masa de Paste
-
Kudika
Oua de ciocolata umplute
-
Kudika
Tort iepuras: preferatul copiilor
-
Kudika
Aperitive de Paste: 3 retete deosebite
-
Kudika
Oua umplute in stil mexican: 3 retete speciale
Pentru topping
Se dizolva in apa calduta drojdia, zaharul si sarea. Se adauga uleiul si se amesteca bine.
Faina se amesteca bine cu sarea si se face o gropita in mijloc. Se adauga amestecul de mai sus si se framanta cam 5 minute. Se lasa la crescut la loc ferit de curent 30 minute.
Se ia aluatul, se intinde in tava de cuptor tapetata cu hartie de copt si se inteapa din loc in loc cu o furculita. Se unge toata suprafata aluatului cu sos de rosii amestecat cu ulei de masline si condimentat dupa gust cu sare, piper, busuioc uscat si, eventual, alte condimente in functie de preferinte.
Se da la cuptorul preincalzit la 200 grade C pana se rumeneste (30-40 minute).
Pofta buna!
Foto: pizza de post, Shutterstock
Spune-ti parerea!