Sursa: Garbo.ro
Timp de preparare: 30 - min Dificultate: redusa Ingrediente:
-
Kudika
Cum sa faci oua de Paste... perfecte!
-
Kudika
Drob de curcan: mai usor si mai sanatos
-
Kudika
Salata de oua: cum sa refolosesti ouale rosii dupa Pasti
-
Kudika
Pulpa de miel la cuptor pentru o masa de Pasti delicioasa
-
Kudika
Cupcakes pentru masa de Paste
-
Kudika
Oua de ciocolata umplute
-
Kudika
Tort iepuras: preferatul copiilor
-
Kudika
Aperitive de Paste: 3 retete deosebite
-
Kudika
Oua umplute in stil mexican: 3 retete speciale
Mod de preparare: Se bate bine frisca cu intaritorul pentru frisca pana se intareste si se da la rece. Se desface compotul de ananas si se scurge zeama.Ananasul se taie bucati mici si se pune deoparte. Se iau piscoturile si se inmoaie in zeama de la compot, se aseaza pe un platou, un rand de piscoturi, se pune frisca iar in ea se pun bucatele de ananas, de portocala si de banana. Se continua cu alt strat de piscoturi inmuiate si cu altul de frisca si asa pana se termina ingredientele. Se imbraca tortul in frisca si se orneaza cu fructe. O reteta propusa de: Cristea Gabriela (GABRIEL)
Spune-ti parerea!