Foto interior si prima pagina: tort de trandafiri, Shutterstock
IngredientePentru Blat:
-
Kudika
Cum sa faci oua de Paste... perfecte!
-
Kudika
Drob de curcan: mai usor si mai sanatos
-
Kudika
Salata de oua: cum sa refolosesti ouale rosii dupa Pasti
-
Kudika
Pulpa de miel la cuptor pentru o masa de Pasti delicioasa
-
Kudika
Cupcakes pentru masa de Paste
-
Kudika
Oua de ciocolata umplute
-
Kudika
Tort iepuras: preferatul copiilor
-
Kudika
Aperitive de Paste: 3 retete deosebite
-
Kudika
Oua umplute in stil mexican: 3 retete speciale
Pentru Umplutura:
Pentru Glazura:
Bateti bine Rama Maestro Savoare de unt, pana ce capata o consistena cremoasa, apoi adaugati treptat zaharul pudra, iar la final adaugati esenta de vanilie. Bateti ouale si adaugati-le in amestecul de Rama Maestro Savoare de unt si mixati bine.
Cerneti ingredientele uscate si adaugati-le in amestecul de Rama Maestro Savoare de Unt alternativ cu laptele. Amestecati pana cand aveti o consistenta omogena. Impartiti amestecul in doua, adaugati pudra de cacao in jumatate si suc de portocale si coaja in cealalta jumatate.
Puneti blaturile in 2 tavi de 20cm diametru, unse in prealabil cu Rama Maestro Savoare de Unt si apoi luati un cutit si amestecati in aluat pentru un efect marmorat. Coaceti la 180 grade pentru 20 minute sau pana ce trece proba scobitorii, apoi lasati blatul sa se raceasca complet inainte sa adaugati glazura.
Pentru glazura, topiti ciocolata si lasati-o sa se racoreasca. Bateti bine Rama Maestro Savoare de Unt pana ce capata o consistena cremoasa, apoi adaugati treptat zaharul pudra.
Maestrul torturilor savuroase
Un blat pufos, o crema catifelata si o aroma fina asigura si cel mai pretentios dintre gurmanzi ca tortul proaspat preparat este un deliciu. Rama Maestro Savoare de Unt este special creata pentru ca torturile prepate acasa sa fie pufoase, iar crèmele delicioase. Pentru acele momente dulci, alaturi de cei dragi, maestrul din bucatarie poti fi chiar tu!
Spune-ti parerea!