Foto interior si prima pagina: tort de trandafiri, Shutterstock

Ingrediente

Pentru Blat:

    120g Rama Maestro Savoare de Unt 160g zahar pudra 5ml esenta de vanilie 2 oua 225g faina 10g praf de copt un praf de sare 125ml lapte 15g cacao 30ml suc de portocale 3ml esenta de portocale coaja de la o portocala

Pentru Umplutura:

    300g crema de branza 150g zahar pudra 30ml suc de portocale coaja de la o portocala

Pentru Glazura:

    200g ciocolata amaruie 225g Rama Maestro Savoare de Unt 300g zahar praf 5ml esenta de vanilie
Mod de preparare

Bateti bine Rama Maestro Savoare de unt, pana ce capata o consistena cremoasa, apoi adaugati treptat zaharul pudra, iar la final adaugati esenta de vanilie. Bateti ouale si adaugati-le in amestecul de Rama Maestro Savoare de unt si mixati bine.

Cerneti ingredientele uscate si adaugati-le in amestecul de Rama Maestro Savoare de Unt alternativ cu laptele. Amestecati pana cand aveti o consistenta omogena. Impartiti amestecul in doua, adaugati pudra de cacao in jumatate si suc de portocale si coaja in cealalta jumatate.

Puneti blaturile in 2 tavi de 20cm diametru, unse in prealabil cu Rama Maestro Savoare de Unt si apoi luati un cutit si amestecati in aluat pentru un efect marmorat. Coaceti la 180 grade pentru 20 minute sau pana ce trece proba scobitorii, apoi lasati blatul sa se raceasca complet inainte sa adaugati glazura.

Pentru amestec, puneti crema de branza intr-un bol, amestecati cu zaharul pudra pana cand are o consistenta omogena. Adaugati sucul si coaja de portocala si amestecati bine.

Pentru glazura, topiti ciocolata si lasati-o sa se racoreasca. Bateti bine Rama Maestro Savoare de Unt pana ce capata o consistena cremoasa, apoi adaugati treptat zaharul pudra.

Maestrul torturilor savuroase

Un blat pufos, o crema catifelata si o aroma fina asigura si cel mai pretentios dintre gurmanzi ca tortul proaspat preparat este un deliciu. Rama Maestro Savoare de Unt este special creata pentru ca torturile prepate acasa sa fie pufoase, iar crèmele delicioase. Pentru acele momente dulci, alaturi de cei dragi, maestrul din bucatarie poti fi chiar tu!

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: