Foto interior si prima pagina: clatite cu spanac si ricotta, Shutterstock

Ingrediente

Pentru clatite

    4 oua 300 g faina 400 ml lapte 1 lingura unt topit sare piper

Pentru umplutura

    1 cutie ricotta 200 g spanac fiert 100 g parmezan/mozarella/branza rasa sare piper
Mod de preparare

Se prepara clatitele: se amesteca in robotul de bucatarie toate ingredientele pana la omogenizare si apoi se coc intr-o tigara unsa cu un strop de ulei de unt cateva clatite mai groase.

Ricotta se amesteca intr-un bol cu spanacul fiert si tocat si se condimenteaza dupa gust.

Se umple fiecare clatita cu amestecul de spanac si ricotta, se aseaza intr-o tava termorezistenta si se presara branza rasa pe deasupra. Se dau la cuptorul preincalzit la 180 grade C pana cand se rumenesc.

Pofta buna!

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: