Foto: conopida, Shutterstock
Ingrediente-
Kudika
Cum sa faci oua de Paste... perfecte!
-
Kudika
Drob de curcan: mai usor si mai sanatos
-
Kudika
Salata de oua: cum sa refolosesti ouale rosii dupa Pasti
-
Kudika
Pulpa de miel la cuptor pentru o masa de Pasti delicioasa
-
Kudika
Cupcakes pentru masa de Paste
-
Kudika
Oua de ciocolata umplute
-
Kudika
Tort iepuras: preferatul copiilor
-
Kudika
Aperitive de Paste: 3 retete deosebite
-
Kudika
Oua umplute in stil mexican: 3 retete speciale
Foto interior si prima pagina: salata de conopida cu maioneza si pui, Shutterstock
Mod de preparareConopida se curata de frunze, se rupe in buchetele si se pune la fiert in apa cu sare.
Puiul se pune la fiert intr-un vas separat. Se arunca apa dupa primul clocot si se pune apoi iar la fiert in apa sarata.
Intre timp, se pregateste maioneza: intr-un vas inalt se pun un galbenus fiert si inca un galbenus crud. Se adauga o lingurita de mustar si se omogenizeaza pana cand galbenusul fiert se sfarama complet. Incepem sa amestecam folosind mixerul si turnand treptat ulei. La sfarsit se adauga sarea si un strop de suc de lamaie.
Intr-un bol incapator se amesteca conopida fiarta cu maioneza, iaurtul si pipetul se pui. Se adauga sare si piper dupa gust si se stropeste cu zeama de lamaie.
Se serveste cu paine prajita.
Pofta buna!
Spune-ti parerea!