Foto: creveti, Shutterstock
Ingrediente-
Kudika
Cum sa faci oua de Paste... perfecte!
-
Kudika
Drob de curcan: mai usor si mai sanatos
-
Kudika
Salata de oua: cum sa refolosesti ouale rosii dupa Pasti
-
Kudika
Pulpa de miel la cuptor pentru o masa de Pasti delicioasa
-
Kudika
Cupcakes pentru masa de Paste
-
Kudika
Oua de ciocolata umplute
-
Kudika
Tort iepuras: preferatul copiilor
-
Kudika
Aperitive de Paste: 3 retete deosebite
-
Kudika
Oua umplute in stil mexican: 3 retete speciale
Foto interior si prima pagina: creveti, Shutterstock
Mod de prepararePesmetul se amestca intr-un bol cu patrunjelul, coaja de lamaie, 1-2 linguri de ulei de masline si parmezanul. Acest amestec se pune intr-o tava si se lasa la uscat.
Intre timp, pregatim crevetii. Acestia se tavalesc prin faina, apoi se cufunda in ouale batute. Se scurg, apoi se tavalesc prin tava cu pesmet pana se “imbraca” uniform in amestecul pentru "pane".
Crevetii astfel preparati se pun intr-o tava unsa cu ulei de masline si se dau la cuptorul preincalzit la 220 grade timp de 10 minute, pana devin crocanti si aurii.
Se servesc cu rucola condimentata cu sare, piper, zeama de lamaie si ulei de masline.
Foto: creveti cu rucola, Shutterstock
Pofta buna!
Reteta este preluata din cartea "Sa gatim cu Jamie. Cum sa devii un bucatar mai bun", editura Curtea Veche Publishing, 2007
Spune-ti parerea!