Foto interior si prima pagina: tigaie cu cartofi rosti, Shutterstock
Ingrediente-
Kudika
Cum sa faci oua de Paste... perfecte!
-
Kudika
Drob de curcan: mai usor si mai sanatos
-
Kudika
Salata de oua: cum sa refolosesti ouale rosii dupa Pasti
-
Kudika
Pulpa de miel la cuptor pentru o masa de Pasti delicioasa
-
Kudika
Cupcakes pentru masa de Paste
-
Kudika
Oua de ciocolata umplute
-
Kudika
Tort iepuras: preferatul copiilor
-
Kudika
Aperitive de Paste: 3 retete deosebite
-
Kudika
Oua umplute in stil mexican: 3 retete speciale
Incingeti cuptorul la 200 grade C.
Incalziti putin ulei de masline intr-o tigaie care incape si in cuptor. Adaugati untul si cartofii, presarati sare si piper si adaugati frunzele de rozmarin si cateii de usturoi intregi. Prajiti amestecul cca 10 minute amestecand continuu, apoi introduceti tigaia in cuptor pentru aproximativ 25 minute.
Scoateti tigaia si asezati un servet umed care nu absoarbe grasimea deasupra ei. Presati cartofii cu ajutorul unei farfurii de marime potrivita pentru a-i aplatiza si compacta. Reintroduceti tigaia in cuptor pentru inca 25 minute.
Foto: cartofi rosti, Shutterstock
Reteta este preluata din cartea "Sa gatim cu Jamie. Cum sa devii un bucatar mai bun", editura Curtea Veche Publishing, 2007
Spune-ti parerea!