Reteta oferita de Selgros

Ingrediente:
    2 morcovi mari 3 cepe mijlocii 1 pastarnac fiert (taiat cuburi) 2 dovlecei 1 ardei gras rosu 1/2 ardei gras galben 100 g mazare congelata 100 g fasole verde congelata 1 punga mica de soia (texturata sau granule) 2 legaturi de marar 2 legaturi de patrunjel cate 1 legatura de loboda, leurda, stevie 10 oua de prepelita fierte (tari) sare piper ulei de masline
Mod de preparare:

Puneti granulele de soia intr-un vas cu apa calda si un praf de sare, pana se inmoaie. Radeti morcovul pe partea mare a razatoarei, taiati ceapa marunt, ardeiul gras in cubulete, iar dovleceii in cuburi moderate ca marime. Taiati verdeata, nu foarte marunt. Trageti ceapa, ardeiul gras si morcovul la tigaie, timp de 5 minute, in 2 linguri de ulei. Cand au inceput sa se patrunda, adaugati dovlecelul, fara sa il caliti.

Dati deoparte amestecul si lasati-l la racit. Dupa ce s-a racit, omogenizati cu soia, mazarea, pastarnacul pregatit in prealabil, fasolea si verdeata. Tapetati forma dorita folosind hartie de copt, turnati amestecul obtinut in care incorporati ouale de prepelita fierte, ungeti la suprafata cu un ou batut si introduceti tava in cuptorul incalzit in prealabil la 170°C . Cand este rumen-auriu, este gata. O salata de baby spanac cu capsuni si dressing de lime este ideala pentru a insoti acest drob delicios.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: