Foto interior si prima pagina: salata cartofi, vita, Shutterstock
Ingrediente (4 portii)-
Kudika
Cum sa faci oua de Paste... perfecte!
-
Kudika
Drob de curcan: mai usor si mai sanatos
-
Kudika
Salata de oua: cum sa refolosesti ouale rosii dupa Pasti
-
Kudika
Pulpa de miel la cuptor pentru o masa de Pasti delicioasa
-
Kudika
Cupcakes pentru masa de Paste
-
Kudika
Oua de ciocolata umplute
-
Kudika
Tort iepuras: preferatul copiilor
-
Kudika
Aperitive de Paste: 3 retete deosebite
-
Kudika
Oua umplute in stil mexican: 3 retete speciale
Cartofii se fierb in apa sarata. Se scurg, se taie in cubulete si se lasa la racit.
Intre timp, se pregatesc restul ingredientelor: se toarna cea mai mare parte a sucului de lamaie intr-un castron mare, se adauga un praf de sare, piper, telina, patrunjel tocat, hrean si smantana. Apoi se adauga cartofii si se condimenteaza cu sare si piper dupa gust. Se amesteca bine ingredientele. Gustati si mai adaugati, dupa gust, daca este cazul, putin suc de lamaie.
Pofta buna!
Reteta este preluata din cartea "Sa gatim cu Jamie. Cum sa devii un bucatar mai bun", editura Curtea Veche Publishing, 2007
Spune-ti parerea!