Foto: souffle de portocala, Shutterstock
IngredientePentru matrita de unt (170 g):
-
Kudika
Cum sa faci oua de Paste... perfecte!
-
Kudika
Drob de curcan: mai usor si mai sanatos
-
Kudika
Salata de oua: cum sa refolosesti ouale rosii dupa Pasti
-
Kudika
Pulpa de miel la cuptor pentru o masa de Pasti delicioasa
-
Kudika
Cupcakes pentru masa de Paste
-
Kudika
Oua de ciocolata umplute
-
Kudika
Tort iepuras: preferatul copiilor
-
Kudika
Aperitive de Paste: 3 retete deosebite
-
Kudika
Oua umplute in stil mexican: 3 retete speciale
Amestecati untul cu coaja de portocala. Formati un strat subtire din acest amestec, folosind o perie de patiserie si presarati zahar. Eliminati-l pe cel in exces.
Biscuiti Ladyfinger GRAND MARNIER® (150 g) :
Incalziti sucul de portocale si adaugati lichior. Inmuiati usor biscuitii in acest amestec.
Foto: biscuiti tip piscot, Shutterstock
Mod de preparare
Se incalzesc laptele, faina si amidonul de porumb, amestecand constant. Se fierbe timp de 2 minute. Se lasa la racit si se adauga untul, lichiorul, galbenusurile si zaharul.
Se bat bine albusurile si se adauga zaharul in doua parti. Amesteca usor albusul cu baza de souffle, folosind o spatula de lemn. Umple formele pe jumatate cu acest amestec.
Aranjeaza biscuitii ladyfinger in forme si umple cu restul de amestec souffle. Stergeti formele si lasati-le la cuptor, la o temperatura de 200° C timp de 15 minute. Se serveste imediat.
Foto interior si prima pagina: souffle de portocala, Shutterstock
Spune-ti parerea!