Si ce poate fi mai potrivit pentru o zi calduroasa de vara decat o supa crema de legume racoroasa, care sa iti dea nu numai energie, ci si o stare de bine in general. Descopera gustul remarcabil al legumelor si include-le in alimentatia ta zilnica.
Ingrediente-
Kudika
Cum sa faci oua de Paste... perfecte!
-
Kudika
Drob de curcan: mai usor si mai sanatos
-
Kudika
Salata de oua: cum sa refolosesti ouale rosii dupa Pasti
-
Kudika
Pulpa de miel la cuptor pentru o masa de Pasti delicioasa
-
Kudika
Cupcakes pentru masa de Paste
-
Kudika
Oua de ciocolata umplute
-
Kudika
Tort iepuras: preferatul copiilor
-
Kudika
Aperitive de Paste: 3 retete deosebite
-
Kudika
Oua umplute in stil mexican: 3 retete speciale
Timp de preparare: 40 minute
Mod de preparareSe spala legumele, se curata si se toaca marunt. Se pun apoi intr-o oala plina cu apa, se adauga un praf de sare si se lasa sa se fiarba 30 de minute. Odata legumele fierte, se scurge apa si peste se adauga 100 g unt Gustul untului de la Koliba. Se paseaza apoi toate ingredientele cu blenderul pana cand compozitia capata o textura cremoasa. Se poate adauga din apa in care au fiert legumele pana cand se obtine consistenta dorita. Se serveste cu patrunjel tocat si se asezoneaza cu sare dupa gust.
Spune-ti parerea!