Foto interior si prima pagina: socata, Shutterstock
-
Kudika
Cum sa faci oua de Paste... perfecte!
-
Kudika
Drob de curcan: mai usor si mai sanatos
-
Kudika
Salata de oua: cum sa refolosesti ouale rosii dupa Pasti
-
Kudika
Pulpa de miel la cuptor pentru o masa de Pasti delicioasa
-
Kudika
Cupcakes pentru masa de Paste
-
Kudika
Oua de ciocolata umplute
-
Kudika
Tort iepuras: preferatul copiilor
-
Kudika
Aperitive de Paste: 3 retete deosebite
-
Kudika
Oua umplute in stil mexican: 3 retete speciale
Florile de soc se spala si se pun pe fundul unui borcan de minim 3 litri. Se adauga zaharul, feliile de lamaie (mai intai le stoarceti si apoi puneti si cojile in borcan) si apa. Se acopera cu un tifon si se lasa cateva zile la caldura (afara, la soare, sau in casa daca temperatura exterioara este prea mare sau prea mica).
In fiecare zi se amesteca lichidul din borcan cu ajutorul unei linguri de lemnn, dimineata si seara.
Dupa aproximativ 4 zile, socata ar trebui sa fie gata. Strecurati-o si depozitati-o in frigider.
Spune-ti parerea!