Foto interior si prima pagina: macaroane cu branza la cuptor, Shutterstock
Macaroanele cu branza la cuptor se pepara incredibil de usor. Practic, nu poti da gres.
-
Kudika
Cum sa faci oua de Paste... perfecte!
-
Kudika
Drob de curcan: mai usor si mai sanatos
-
Kudika
Salata de oua: cum sa refolosesti ouale rosii dupa Pasti
-
Kudika
Pulpa de miel la cuptor pentru o masa de Pasti delicioasa
-
Kudika
Cupcakes pentru masa de Paste
-
Kudika
Oua de ciocolata umplute
-
Kudika
Tort iepuras: preferatul copiilor
-
Kudika
Aperitive de Paste: 3 retete deosebite
-
Kudika
Oua umplute in stil mexican: 3 retete speciale
Pastele se fierb in apa cu un strop de ulei si un praf de sare, conform instructiunilor de pe ambalaj. Apoi se scurg de apa si se adauga restul ingredienelor: untul (se va topi in contact cu pastele), branza rasa, smantana, ouale si zaharul impreuna cu stafidele daca ai optat pentru varianta dulce de macaroane cu branza la cuptor.
Amestecul e rastoarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se da la cuptorul preincalzit la 180 grade C pentru 20-30 minute, pana cand se rumeneste.
Se servesc calde sau reci.
Pofta buna!
Spune-ti parerea!