Foto interior si prima pagina: inghetata de capsuni, Shutterstock

Ingrediente
    800 g capsuni 400 ml smantana pentru frisca 400 ml frisca lichida 4 galbenusuri 200 ml lapte 400 g zahar
Mod de preparare

Mixam galbenusurile cu zaharul, intr-o craticioara, pana devin o crema. Adugam lapte si omogenizam. Punem acest vas pe foc mic si amestecam continuu pana se ingroasa. Cand s-a ingrosat o dam deoparte si o lasam sa se raceasca bine.

Capsunile spalate si uscate le pasam pana devin un piure, la robot sau blender.

Batem frisca si smantana si peste ele turnam compozitia de ou rece si piureul de capsuni. Amestecam cu o lingura .

Dam la congelator, intr-o cutie de plastic cu capac, pentru cateva ore si... gata ! :)

Super parfumata !

Mai multe poze din timpul prepararii gasiti pe blogul meu: calatorii-culinare-adina.blogspot.ro/

Sursa: Garbo.ro
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: