Pentru maioneza aromata
-
Kudika
Cum sa faci oua de Paste... perfecte!
-
Kudika
Drob de curcan: mai usor si mai sanatos
-
Kudika
Salata de oua: cum sa refolosesti ouale rosii dupa Pasti
-
Kudika
Pulpa de miel la cuptor pentru o masa de Pasti delicioasa
-
Kudika
Cupcakes pentru masa de Paste
-
Kudika
Oua de ciocolata umplute
-
Kudika
Tort iepuras: preferatul copiilor
-
Kudika
Aperitive de Paste: 3 retete deosebite
-
Kudika
Oua umplute in stil mexican: 3 retete speciale
Pentru calamarii crocanti
Foto: calamari crocanti, Shutterstock
Mod de prepararePentru maioneza aromata: se amesteca intr-un bol maioneza cu ardeii iuti, coaja de lamaie galbena si verde, sarea si piperul. Se adauga zeama de la lamaia verde si aproximativ jumatate din zeama de la lamaia galbena (puteti adauga mai mult daca va place mai acrisor).
Se dau bucatile de calamar prin faina si se prajesc in ulei incins cam 2 minute. Se scot pe o farfurie cu servetele de hartie (pentru absorbtia excesului de ulei) si se condimenteaza cu sare de mare.
Pofta buna!
Reteta este preluata din cartea "Sa gatim cu Jamie. Cum sa devii un bucatar mai bun", editura Curtea Veche Publishing, 2007
Spune-ti parerea!