Foto interior si prima pagina: prajitura cu vanilie, Shutterstock
IngredienteBlat:
-
Kudika
Cum sa faci oua de Paste... perfecte!
-
Kudika
Drob de curcan: mai usor si mai sanatos
-
Kudika
Salata de oua: cum sa refolosesti ouale rosii dupa Pasti
-
Kudika
Pulpa de miel la cuptor pentru o masa de Pasti delicioasa
-
Kudika
Cupcakes pentru masa de Paste
-
Kudika
Oua de ciocolata umplute
-
Kudika
Tort iepuras: preferatul copiilor
-
Kudika
Aperitive de Paste: 3 retete deosebite
-
Kudika
Oua umplute in stil mexican: 3 retete speciale
Se bat cu telul laptele rece, uleiul, un pic de zeama de lamaie si zaharul. Se adauga ingredientele uscate si se omogenizeaza bine. Se pune aluatul in forma tapetata si se coace aproximativ 15 minute la 180 de grade.
300 ml de lapte de soia Inedit cu vanilie Laptele se pune la incalzit. Se topesc in el 100 g zahar. Se adauga 1 lingura cu varf de faina (de grau, alba, sau chiar faina de orez), 1 lingura de amidon alimentar. La sfarsit se adauga si aici o lingura de extract de vanilie.
Se fierbe la foc mic de tot pana se ingroasa. Se da de pe foc si se arunca inauntru 100 g unt sau unt de cocos. Se mai amesteca pana se incorporeaza bine untul. Se raceste inainte de a se intinde intre straturile de blat (care pot fi 2, 3 sau chiar 4, in functie de cat de mare e tava de copt si cat de inalt creste blatul).
Spune-ti parerea!